El grup de joves
s'endinsa en un nou projecte en el qual cadascú serà l'encarregat d'explicar una
recepta de cuina a la resta.
L'Anna és la
pionera en explicar-nos una recepta típica del Senegal, la qual es pot menjar
tant freda com calenta. La seva família senegalesa en gaudeix sovint d'aquest
plat i a ella li encanta.
Al grup li ha
agradat força i l'Anna ha pogut comprovar que explicar un taller a la resta
dels seus companys/es no ha estat tan fàcil com esperava, però ha quedat molt
satisfeta!
La recepta és la
Mouhamsa, una barreja de llet evaporada, iogurt i sucre amb pasta meravella. Boníssim!!!
La llet evaporada és llet de vaca a la qual se li ha
retirat aproximadament un 60% d'aigua, el resultat és un concentrat de llet
altament nutritiu. La llet evaporada mostra una textura més densa que la llet
normal, és aromàtica i d'un color groguenc.
Afegint el volum d'aigua que s'ha
evaporat al producte, s'obté de nou la llet de consum tradicional.
No hay comentarios:
Publicar un comentario