jueves, 7 de febrero de 2019

PASTÍS FRED DE TONYINA I SURIMI

El grup de jov@as ha fet una recepta perfecte per compartir amb els amics o la família.


ELABORACIÓ:

1. Escorrer i esmicolar la tonyina. 
Tallar els ous cuits, les olives, l'enciam, 
el tomàquet i el surimi en petit trossos.

2. En un bol barrejar tot plegat. 
Afegir el blat de moro, cullerades de maionesa 
i kétchup o barrejar aquests ingredientes per fer la salsa rosa.

Sabies què? la salsa rosa és originària del Regne Unit i és típica per amanir cóctels de gambes, ous i sandwichos.

3. Posar llesques de pa al fons del motlle, 
intentar que no quedin espais lliures. 
Repartir damunt del pa una capa de la barreja de tonyina i surimi. 
I de nou una altra capa de pa, una de farcit de tonyina i surimi i així fins cobrir el motlle. 
Acabar amb una capa de pa i cobrir tot el pastís amb una capa de maionesa i decoració al gust.

4.  Per decorar hi ha un munt d'opcions. Cada grup va fer una creació pròpia i ho va decorar con més els va agradar... amb ou cuit ratllat, el blat de moro i olives, etc. 
Finalment, ficar-ho a la nevera 15 minuts.



Han quedat boníssims!


No hay comentarios:

Publicar un comentario