El grup de jov@as ha fet una recepta perfecte per compartir amb els amics o la família.
ELABORACIÓ:
1. Escorrer i esmicolar la tonyina.
Tallar els ous cuits, les olives, l'enciam,
el tomàquet i el surimi en petit trossos.
Tallar els ous cuits, les olives, l'enciam,
el tomàquet i el surimi en petit trossos.
2. En un bol barrejar tot plegat.
Afegir el blat de moro, cullerades de maionesa
i kétchup o barrejar aquests ingredientes per fer la salsa rosa.
Sabies què? la salsa rosa és originària del Regne Unit i és típica per amanir cóctels de gambes, ous i sandwichos.
Afegir el blat de moro, cullerades de maionesa
i kétchup o barrejar aquests ingredientes per fer la salsa rosa.
Sabies què? la salsa rosa és originària del Regne Unit i és típica per amanir cóctels de gambes, ous i sandwichos.
3. Posar llesques de pa al fons del motlle,
intentar que no quedin espais lliures.
Repartir damunt del pa una capa de la barreja de tonyina i surimi.
I de nou una altra capa de pa, una de farcit de tonyina i surimi i així fins cobrir el motlle.
Acabar amb una capa de pa i cobrir tot el pastís amb una capa de maionesa i decoració al gust.
intentar que no quedin espais lliures.
Repartir damunt del pa una capa de la barreja de tonyina i surimi.
I de nou una altra capa de pa, una de farcit de tonyina i surimi i així fins cobrir el motlle.
Acabar amb una capa de pa i cobrir tot el pastís amb una capa de maionesa i decoració al gust.
4. Per decorar hi ha un munt d'opcions. Cada grup va fer una creació pròpia i ho va decorar con més els va agradar... amb ou cuit ratllat, el blat de moro i olives, etc.
Finalment, ficar-ho a la nevera 15 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario