martes, 28 de abril de 2020

MOLTES GRÀCIES


Hola!

Tots/es els educadors/es de la Fundació Social del Raval volem agrair a totes les persones que continuen amb la seva tasca en primera línia per a mantenir els serveis minims i que nosaltres ens pudem quedar a casa.


Especialment, moltes gràcies a tots/es els nostres nens/es i les seves famílies. Ho esteu fent molt bé, esteu mostrant molta força i paciència, ens sentim molt orgullosos/es de vosaltres.

Han passat bastants dies, potser teniu dies bons, o menys bons i us sentiu algunes vegades contents/es, tristos/es, angoixats/des o molestos/es per estar tot el dia a casa. És normal que us sentiu així, sabem que trobeu a faltar sortir de casa, jugar amb els vostres amics i amigues, anar a classe o al casal. Quedar-se a casa també són moments per a compartir amb la família i fer activitats tots junts.

Tot esforç té la seva recompensa, poc a poc veiem els resultats gràcies a l'esforç que tothom ha  fet per quedar-se en casa durant aquest temps. Ara ja podeu sortir a fer petites passejades, seguint les recomanacions que ens diuen. Potser teniu por però heu de tenir clar que ho heu de fer quan estigueu segurs de fer-ho. Podeu començar amb petites sortides i poc a poc fer-ne de més llargues.

Hem avançat un bon camí i cada vegada falta menys per a estar junts/es, contar-nos les nostres històries, compartir moments agradables i passar-ho bé. Hem estat molt responsables, ens hem ajudat a nosaltres mateixos i als altres i gràcies a això s'estan fent canvis molt positius perquè cada dia sigui millor.

Ho esteu fent molt bé, us trobem a faltar i volem compartir un agraïment per la tasca que feu des de casa. Només us podem dir: Gràcies!

Gràcies per l'entusiasme i l'alegria.
Gràcies per quedar-se a casa i seguir les recomanacions.
Gràcies per ser valentes i mantenir el somriure.
Gràcies per la vostre força i paciència.
Gràcies per cuidar-se i ser responsables.
Gràcies per trobar-nos a faltar.
Gràcies per les vostres paraules i missatges.
Gràciess per ser els millors.
Gràcies per compartir amb nosaltres.
Gràcies per fer que la nostra tasca, sigui cada dia millor.


GRÀCIES PERQUÈ TAMBÉ AIXÒ PASSARÀ I TOT ANIRÁ BÉ I MILLOR.




No hay comentarios:

Publicar un comentario