viernes, 25 de enero de 2019

BALLS URBANS I GYM

El grup de jov@s realitzen les activitats de Balls Urbans i Gymon,  a més de passa-ho molt bé, és una bona manera de promoure l'activitat física i crear hàbits saludables.


EL GYM 

Cada setmana fan exercicis diferents per a treballar tot el cos: escalfament i estirament abans d'iniciar la rutina, esquats, ciclisme de sala, exercicis per a la flexibilitat, la força o la resistència amb exercicis grupals, de parella o individuals. 



És una rutina d'exercicis programats i adequada per a la seva edat. Alguns beneficis d'aquesta activitat, són ajudar el desenvolupament de músculs i articulacions, el sistema cardiovascular, la coordinació i el control dels moviments.




BALLS URBANS

Els balls urbans és una expressió de sentiments per mitjà de coreografies de balls grupals o individuals, que combina moviments aeròbics i rítmics, amb musical actual i amb molta diversió.




Amb aquesta activitat,  aprenen i assagen noves coreografies (hip-pop, electro dance, house dance i altres més), proposen nous passos, trien les cançons que més els agraden i algun que altre aprèn a ballar.




Ballar és una activitat saludable i divertida, permet millorar la força, la resistència, l'estil, la coordinació i la memòria coreogràfica, a més, facilita la socialització, augmenta la creativitat i enforteix l'autoestima i la confiança en ells mateixos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario