miércoles, 30 de enero de 2019

POMES I PRESSECS AL FORN FARCIDES DE PANSES I NOUS

Els jov@s han fet unes postres ideals per a aquesta 
temporada de fred i molt saludable. 


PROCEDIMENT:

1. Rentar molt bé les pomes. 
Després, amb  molta cura, tallar la part superior 
per retirar el cor amb ajuda d'un ganivet i 
una cullera, sense arribar al fons.



2. En un bol barrejar el sucre, la canyella, les nous i 
les panses partides en trosos petits. 
Afegir la mantega fosa. 
Amb aquesta barreja omplir les pomes. 
Per als préssecs, tallar en dues parts per retirar l'os. 
Pel farciment afegir galetes esmicolades.



3. Finalment, col·locar les pomes i els prèssecs, 
per separat, en una font amb mig got d'aigua. 
Posar a uns 180º durant 30-35 minuts.


Pomes

Préssecs

Bon profit!



No hay comentarios:

Publicar un comentario