martes, 26 de noviembre de 2019

Pastís de patata i pastanaga

Els jov@s han fet un taller de cuina que promou la ingesta de verdures com a part d'una bona alimentació. 

És una recepta que s'assembla a l'Amanida Mimosa" a l'estil jov@s.
L'amanida mimosa és un plat principal rus. Deu el seu nom a la seva capa superior, que consisteix en rovells d'ou tallats per la seva semblança a les flors de la mimosa.

La característica de l'amanida és que es presenta en capes, sense barrejar els ingredients principals: la patata, la pastanaga i l'ou i alguns beneficis són:


PROCEDIMENT:

Pelar les patates i les pastanagues i posar a bullir-les. En una altra olla posar a bullir els ous. Deixar refredar.


Ratllar les patates i les pastanagues amb ajuda d'un pela-patates.





Separar el rovell i la clara d'ou. Tallar en trossos petits la clara i esmicolar el rovell, que serà la decoració pel pastís.





En un motlle començar a fer les capes. Els jov@s ho han fet en motlles individuals. 


L'ordre de les capes és el següent: la patata, la pastanaga, la tonyina, la maionesa i han afegit un ingredient addicional, el blat de moro dolç. I repetim les capes una vegada més.




A l'última capa de maionesa, posar els trossos petits de les clares i decorar amb els rovells d'ous.






QUE VAGI DE GUST !!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario