miércoles, 5 de febrero de 2020

COPA DE PA DE PESSIC AMB MELMELADA I NATA

Els jov@s han fet una recepta molt fàcil,  ràpida i que mescla diferents combinacions de dolç. L'ingredient principal és la nata.

Primer muntem la nata. En un bol amb ajuda d'un batedor de vareta, barregem la nata i el sucre, fins a aconseguir una consistència espessa.





Tallem en trossos petits el pa de pessic. També podeu utilitzar brownie, muffins o magdalenes.





I comencem a muntar les nostres copes: els trossos de pa de pessic, la nata i la melmelada. I repetim una vegada més.



TIPS JOV@S: Per a posar la nata a la copa, hem utilitzat una mànega pastissera feta amb bosses hermètiques.




Finalment, decorem amb encenalls i deixem a la nevera una estona.



TIPS JOV@S: Podeu decorar amb xarop de xocolata, de maduixa o caramel o cacao en pols.






QUE ENS AGRADA EL DOLÇ. QUE VAGI DE GUST!

No hay comentarios:

Publicar un comentario